Kjellerupegnens Filmklub

Program for 2018 - 2019

Filmene er specielt udvalgt til børn fra ca. 7 år.
VALHALLA
Lørdag den 29. september kl. 11-12.20

Menneskebørnene Tjalfe og Røskva slæber bravt med at holde hus for tordenguden Thor. De møder jætteungen Quark, og de tre børn bliver gode venner, og Tjalfe og Røskva er helt på Quarks side, da Thor vil skille sig af med det lille utyske.
BILER 3
Lørdag den 27. oktober kl. 11-12.50

Lynet McQueen er efterhånden en legende. Han har vundet alt og alle kender ham. Men en dag indhentes Lynet af udviklingen. Der kommer nye og bedre biler til, og Lynets dominans på racerbanerne smuldrer. Så enten må Lynet gå på pension eller finde på noget, der kan give ham en fordel i forhold til andre biler.

FAMILIEN JUL
Lørdag den 24. november kl. 11-12.30

Sidste jul var drengen Hugo og nissen Pixy på et stort eventyr sammen. Den 1. december vender Pixy tilbage til familien Jul for at hente sin hue og en magisk julekugle, som han glemte året før. Ved et uheld bliver kuglen smadret, så Pixy mister sine kræfter som nisse og begynder at ældes hurtigt. Hugo og hans søskende må tage med Pixy til nissernes land for at samle kuglen igen for enhver pris.
COCO
Lørdag den 26. januar kl. 11-12.45

Den 12-årige mexikanerdreng Miguel drømmer om at blive musiker, men det vil hans familie slet ikke høre tale om. Da han i smug vil deltage i et talentshow på De Dødes Dag, stjæler han en guitar fra den afdøde popstjerne Ernesto de la Cruz' gravsted. Men det skulle han aldrig have gjort! Miguel transporteres til dødsriget, hvor han må søge sine forfædres tilladelse til at vende hjem.

HULEMANDEN STEN
Lørdag den 2. marts kl. 11-12.30

Hulemanden Sten bor med sin ven, Grøffe, i et stenaldersamfund. Stens drøm er at drage ud på mammutjagt, men da stenalderbyen bliver invaderet af den arrogante Lord Snøp fra bronzebyen, får Sten chancen for at agere helt. Han udfordrer Lord Snøp til en fodboldkamp mellem stenalderstammen og bronzealderholdet med stenalderdalen som indsats.
KIDNAPNING
Lørdag den 30. marts kl. 11-12.25

Lille Bertram er den yngste i en søskendeflok på fire. Faderen er arbejdsløs og tidligere kriminel, og Bertrams onkel Georg er heller ikke helt ren i kanten. Hans seneste plan går ud på, at familien skal kidnappe en rigmandssøn og forlange løsepenge. Desværre kommer de til at kidnappe det forkerte barn, og så er Fanden løs.
Kjellerupegnens Filmklub