Kjellerupegnens Filmklub

Filmene er specielt udvalgt til børn fra ca. 0. klasse
PIPPI STIKKER AF
Lørdag d. 31. oktober kl. 11-12.35 og kl. 13-14.35

Og Pippi ved, hvordan man oplever store eventyr. Hun er ikke bange for noget. Hun kan cykle uden hjul, hun kan køre bil med fødderne og sejle ned ad floden i en tønde.
JUL I BAKKEKØBING
Lørdag d. 28. november kl. 11-12.20 og kl. 13-14.20

Pindsvinet Ludvig ønsker sig hvid jul i Bakkekøbing. Reodor Felgen vil gerne hjælpe sin ven, så han opfinder en uhørt kraftig snekanon. Men så bliver maskinen stjålet! Gerningsmanden er den lokale avisredaktør, som har lovet

sine læsere sne, og derfor vil skabe verdens største snestorm. Nu må Ludvig, Felgen og deres fuglesambo, Søren, redde byen og julen, før vejret går helt amok over Bakkekøbing.
DEN LILLE AFSKYELIGE SNEMAND
Lørdag d. 30. januar kl. 11-12.35 og kl. 13-14.35

Da den lille kinesiske teenager Yi møder en ung, venlig yeti på sit tag, bliver de to venner, og hun og hendes to kammerater, Jin og Peng, døber den afskyelige snemand ”Everest”. Snemanden forsøger at finde hjem til sin familie, og de tre børn beslutter derfor at hjælpe ham tilbage til Himalaya, men i hælene på dem er rigmanden Burnish og zoologen dr. Zara, som begge er ude på at indfange snemanden.

GOOSEBOY
Lørdag d. 27. februar kl. 11-12.30 og kl. 13-14.30

Drengen Viggo lever og ånder for virtual reality-spillet ”Gooseboy”, hvilket en dag ændrer sig brat, da en vaskeægte talende gås ved navn Nissemand nødlander på Viggos altan med en brækket vinge. Nissemand er desperat efter at indhente sin flok, og Viggo beslutter sig for at hjælpe sin nye ven med at nå sit mål, hvilket bringer dem ud på en fantastisk, eventyrlig og bestemt ikke ufarlig rejse.

FREMAD
Lørdag d. 27. marts kl. 11-12.45 og kl. 13-14.45

De to teenage-brødre Ian og Barley er alfer og bor i en magisk verden, hvor meget af magien med tiden er gået i glemmebogen, så da Ian på sin 16-års fødselsdag aver en ældgammel tryllestav fra deres afdøde far, og brødrene forsøger at genoplive ham for en tid, lykkes det dem kun at fremmane hans ben. De to brødre må nu på en magisk tur for at finde en krystal, som vil kunne fuldende fremmaningen.
Kjellerupegnens Filmklub